Rechtsgebieden

Echtscheiding

u op zoek naar een echtscheidingsadvocaat die u bijstaat tijdens uw scheiding of bent u van plan om te gaan scheiden, maar wilt u weten wat er bij komt kijken? Onze echtscheidingsadvocaten staan u op een persoonlijke en betrokken wijze bij en adviseren u over uw situatie.

Echtscheiding

Bij een echtscheiding beëindigt de rechter het huwelijk omdat u na uw scheiding geen juridische banden meer met elkaar heeft. Voor de aanvraag van de echtscheiding heeft u dan ook een advocaat nodig. Het is niet mogelijk om zonder een advocaat te scheiden.

Het is aan u en uw partner of u besluit samen één advocaat te nemen of allebei een eigen advocaat in wilt schakelen. In het laatste geval zal uw advocaat de onderhandelingen uitvoeren met de advocaat van uw ex-partner en u vertegenwoordigen bij de rechter.

Wanneer u het overal over eens bent is het verstandig samen één advocaat te nemen. Dit is niet alleen goedkoper, vaak verloopt de procedure sneller omdat de rechter de zaak niet inhoudelijk hoeft te beoordelen.

Samen scheiden met mediaton

Komt u er toch samen niet uit? Dan is mediation een prima optie om de echtscheiding in goede banen te leiden. De mediator belicht niet alleen de juridische kant, maar houdt ook rekening met de emoties en verhoudingen tussen twee partners. Onze ervaren mediator Nynke van der Vegt begeleidt u bij het vinden van de juiste oplossing waar u allebei tevreden mee bent. Zij legt de afspraken vast en dient daarna het verzoek tot echtscheiding in bij de rechtbank.

Wat kunnen onze echtscheidingsadvocaten voor u betekenen?

Onze ervaren familierecht en echtscheidingsadvocate Nynke van der Vegt staat u gedurende de echtscheidingsprocedure bij. Op een professionele en betrokken wijze zorgt zij ervoor dat uw echtscheiding goed afgehandeld wordt.

Neem contact met ons op

Benieuwd of onze echtscheidingsadvocate iets voor u kan betekenen? Bel ons op 035 691 71 17 of mail naar info@vsvw.nl.

Heeft u zorgen over de kosten?

Heeft u een echtscheidingsadvocaat nodig, maar maakt u zich zorgen over de kosten hiervoor? Dan kunt u in sommige gevallen in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand. U kunt ons hier altijd naar vragen of hier meer over lezen op rechtsbijstand.nl.