Over VSVW

VSVW Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor. De advocaten en mediators hebben ieder hun eigen specialisme zoals familierecht, strafrecht, asielrecht en psychiatrisch patiëntenrecht, zodat u er zeker van kunt zijn dat u goed wordt geadviseerd.

Wij zijn betrokken advocaten en wij hebben plezier in ons vak. Wij zijn informeel en houden van korte lijnen. Persoonlijk en direct contact vinden wij belangrijk. Wij denken met u mee en u kunt van ons een eerlijk en helder advies verwachten.

Onze advocaten zijn praktisch ingesteld en samen met u zorgen wij voor een passende oplossing voor uw probleem. Dat kan betekenen dat wij advies geven, een overeenkomst maken, overleg voeren met de wederpartij of dat wij een procedure voor u voeren. U kunt ook een beroep doen op onze mediator voor begeleiding bij het oplossen van een conflict. Bij VSVW werken wij nauw met elkaar samen en wij delen onze kennis om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

VSVW Advocaten is een kostenmaatschap waarbij ieder afzonderlijk voor eigen rekening en risico werkzaam is. Uitsluitend de advocaat met wie een overeenkomst tot dienstverlening is aangegaan, kan aansprakelijk zijn. De aansprakelijkheid van de advocaat is beperkt tot het bedrag dat in een voorkomend geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van deze advocaat voor uitkering in aanmerking komt. Mrs. Mohrmann, Krikke en Rohlof hebben de beschikking over een derdenrekening.

VSVW Advocaten staat cliënten bij uit Bussum, Naarden, Hilversum, Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Loosdrecht, Kortenhoef, Muiden, Weesp, maar ook uit Amsterdam, Almere, en Utrecht, Baarn, Soest en daarbuiten. 

Adresgegevens

VSVW Advocaten

Albrechtlaan 9, 1404 AH Bussum

Postadres

Postbus 180

1400 AD Bussum