Rechtsgebieden

Familierecht

In een mensenleven kan er veel gebeuren. Zoals samenwonen, trouwen, kinderen krijgen, adopteren of juist met uw partner besluiten om uit elkaar te gaan. Deze gebeurtenissen hebben vaak een grote impact op uw leven en dat van betrokkenen. Dan is het verstandig om het een en ander goed te regelen. Daarbij krijgt u te maken met het familierecht.

Wat is het familierecht?

Familierecht is onderdeel van het burgerlijk recht en heeft alles te maken met de relaties die mensen met elkaar hebben. Denk aan zaken als afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding. Bij onenigheid of geschillen hierover staan vaak veel (persoonlijke) belangen op het spel. Een goede familierecht advocaat adviseert u hierbij en helpt u om een goede balans te vinden tussen de emotionele en de zakelijke aspecten.

Wat kan onze familierecht advocaat voor u betekenen?

Onze familierecht advocate Nynke van der Vegt is een absolute specialist op haar vakgebied. Zij adviseert en ondersteunt u onder meer bij echtscheidingen, maar ook bij zaken zoals het erkennen van kinderen, toewijzing van gezag over kinderen en het aanvragen van curatele, bewind en mentorschap.

U kunt altijd rekenen op haar betrokken en persoonlijke werkwijze, maar ook op objectieve deskundigheid op momenten dat dat nodig is.

Echtscheiding

Nynke van der Vegt  helpt u bij een echtscheiding niet alleen met praktische zaken zoals afspraken over financiën, bezittingen of hypotheek, maar ook bij sociale aspecten zoals omgangsregelingen voor uw kinderen. Uiteraard is het altijd de intentie om dit zonder tussenkomst van de rechter te doen. Lukt dat niet, dan maakt zij zich sterk om uw belangen tijdens een rechtszitting te behartigen.

Mediation

Wilt u uw echtscheiding graag goed en samen met uw (ex)partner afhandelen en gemaakte afspraken vastleggen, dan begeleidt Nynke van der Vegt u hierbij als ervaren mediator.

Neem contact met ons op

Benieuwd of onze advocaten iets voor u kunnen betekenen op het gebied van familierecht? Bel ons op 035 691 71 17 of mail naar info@vsvw.nl.

Wilt u liever persoonlijk contact? Dan kunt u ons ook gratis bezoeken tijdens ons inloopspreekuur, elke werkdag van 09.00 – 09.45 uur. Dit is geheel vrijblijvend.

Heeft u zorgen over de kosten?

Heeft u een familierecht advocaat nodig, maar maakt u zich zorgen over de kosten hiervoor? Dan kunt u in sommige gevallen in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand. U kunt ons hier altijd naar vragen of hier meer over lezen op rechtsbijstand.nl.